Aanmelden proefles


Wat leuk dat je interesse hebt om bij ZG&TV te komen turnen! Je bent van harte welkom bij onze vereniging.

Om kennis te maken met onze lessen, bieden we je twee proeflessen aan. Je kunt je middels het onderstaande formulier opgeven voor de proeflessen. De hoofdtrainsters zullen op basis van je aanmelding bekijken in welke groep je de proefles kunt volgen. Voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar bieden wij Kleuterturnen aan. Vanaf 7-jarigen is er Recreatief Turnen. Om deel te kunnen nemen aan de selectie, zul je eerst een periode meelopen in onze groepen Recreatief turnen, alvorens uitgenodigd te worden voor de selectie. Het lesrooster op deze website geeft aan welke groepen er zijn en op welke dagen er lessen aangeboden worden. Wij maken gebruik van de gymzaal aan de Julianalaan 4, Zwaag.

Ben je na de twee proeflessen enthousiast?
Je ontvangt van de trainsters aan het einde van de tweede les een inschrijfformulier welke je volledig ingevuld aan de trainsters kan retourneren. Je kunt op ieder gewenst moment van het jaar instromen. Echter voor sommige lessen/trainingen is er een wachtlijst. Een seizoen loopt van 1 september tot 1 augustus van het volgende jaar. Meer informatie over contributies vind je hier.

Er zijn helaas wat problemen met de site. Mocht het aanmelden via het online formulier niet lukken, kunt u een email naar het volgende adres sturen: turnenzgtv@hotmail.com. De mail zal zo spoedig mogelijk door een van de trainsters beantwoord worden.

Aanmelding voor proeflessen


    Hierbij meld ik mij/ons kind aan voor enkele proeflessen bij ZG&TV.

    De gegevens van de turn(st)er zijn:

    MeisjeJongen

    Indien van toepassing:

    Indien u voor uw zoon/dochter dit formulier invult, nemen de hoofdtrainster graag contact met u op. U kunt hieronder uw naam en telefoonnummer achterlaten: