Aanmelden proefles

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ZG&TV te komen turnen! Je bent van harte welkom bij onze vereniging.

Om kennis te maken met onze lessen, bieden we je twee proeflessen aan. Je kunt je middels het onderstaande formulier opgeven voor de proeflessen. De hoofdtrainsters zullen op basis van je aanmelding bekijken in welke groep je de proefles kunt volgen. Voor de allerkleinste vanaf 3 jaar bieden bij kleuterturnen aan. Vanaf 7 jaar is er recreatief turnen. Om deel te kunnen nemen aan de selectie zul je eerst een periode meelopen in onze recreatieve groepen. Het lesrooster op deze website geeft aan welke groepen er zijn en op welke dagen er lessen aangeboden worden. Wij maken gebruik van de gymzaal aan de Julianalaan 4, Zwaag.

Ben je na de twee proeflessen enthousiast?

Je ontvangt van de trainsters aan het einde van de tweede les een inschrijfformulier welke je volledig ingevuld aan de trainsters kan retourneren. Je kunt op ieder gewenst moment van het jaar instromen. Echter voor sommige lessen/trainingen is er een wachtlijst. Een seizoen loopt van 1 september tot 1 augustus van het volgende jaar. Meer informatie over de contributie vind je hier.

Aanmelden voor proeflessen.

Mocht u uzelf of uw kind willen opgeven voor een proefles, stuur dan een mailtje naar [email protected] met de onderstaande gegevens erin.

Wilt u in het bericht de volgende gegevens van de turn(st)er invullen:
- voor- en achternaam van het kind
- geboortedatum
- meisje / jongen
- straat en huisnummer
- postcode
- woonplaats
- school (indien van toepassing)
- eventuele opmerkingen